Hva er bra med en kattesand/dyrematpose?

kjæledyrmatemballasje (7)
kjæledyrmatemballasje (6)
kjæledyrmatemballasje (8)

Med økningen i antall kjæledyr som katter og hunder i lokalsamfunnene, er typene 5L kjæledyrmat/kattesand tutposer og dyrematposer mer diversifisert.

Nå er det mange kattesand/dyrematposer på markedet.For å sikre renslighet av kjæledyrmat og søppel, er de selvbærende dyrefôr/kattesandposene med åtte sider forseglet for å forhindre at kjæledyr spiser urene ting og blir syke.Posene har mange flere varianter.

Oftest sett på markedet, bruker kjæledyrmat / kjæledyravfall fleksible plastpakker, inkludert stående poser, kraftpapirposer, aluminium-plastemballasjeposer og så videre. Uansett hva slags emballasje de bruker, er integriteten til emballasjen veldig viktig.

kjæledyrmatemballasje (3)
kjæledyrmatemballasje (4)

Hvis posen/posen lekker, vil oksygen og vanndamp komme inn i emballasjeposen, noe som resulterer i kvalitative endringer i dyrefôret eller søppelet.Det er imidlertid sannsynlig at integritetsproblemet dukker opp i de varmeforseglede delene av emballasjeposen eller andre sammenkoblede deler som lett brytes.

Sand Pets har med seg deilige godbiter til små kjæledyr, og godbitene kommer også i egne små/dyrematposer.Selv om de er billige i kostnader, er de enkle å selge, og volumet er ikke veldig stort, så det er praktisk å bli fraktet rundt i hverdagen.

pet food emballasje emballasje bag mat emballasje åtte side forsegling bag
kjæledyrmatemballasje (5)

Rik på valg av disse posene, trenger ikke kjæledyrforeldre å bekymre seg for hvordan de skal tilberede rasjoner til kjæledyrene deres etter å ha tatt dem ut, da de kan ta med den nærende katten/hundematen når som helst!

Hongze Imp.&Exp.Co.,Ltd.,www.stblossom.comsom hashar produsert disse nydelige posene/veskene i mange år, vil gjerne lage disse fargerike pakkene til kundene dine i henhold til dine valg.

kjæledyrmatemballasje (9)
kjæledyrmatemballasje (1)

#ColdSealFilm#Selvklebende etikett

#EasyPeelFilm#AutomaticPackagingFilm

#Plastisk film#ColdLaminatingFilmRoll

#LabelsWithWaterproof#Etikettklistremerker

#LabelStickerPaper#RollFilmEasyPeeling

#PackagingLaminatingFilmRoll

#Auto-emballasje#TwistFilm

#PlasticFilmRoll#Plastrullefilm

#Sjokoladepakkefilm

#IceLollyPopsiclePackagingFilm

#Laminert trykt film

#SelvklebendeTrykt #EtiketterWithWaterproof

#SelfAdhesiveLabelStickers

#ShrinkWrapSleevesBottleLabels

#PlasticCupSealFilm

#Coffee BeanPowderPackagingLaminerende filmrull

#PlasticTwistFilm

 


Innleggstid: 13. desember 2022