Trenden med emballasje for kjæledyr fra 2022

Emballasje spiller en nøkkelrolle i den sterke veksten i kjæledyrfôrindustrien, spesielt for premium merkevarer.Bærekraftig og personlig emballasjedesigns kan fange kjæledyrets oppmerksomhetforeldre ved første gang, noe som er en viktig faktor for å fremme ordenen.

kjæledyrmatemballasje (2)
kjæledyrmatemballasje (3)

Kjæledyrmatemballasje er en pakkemetode der kjæledyrmat lagres og pakkes i ulike typer beholdere for å beskytte maten mot ulike forurensningsfaktorer og opprettholde næringsverdien til maten.

Basert på materiale, plasts er et av de mest brukte materialene for emballasje i ulike sluttbruksindustrier.PVC, HDPE, PET og andre former for plast er mye brukt i emballasjemarkedet for kjæledyr.Plast er enflinkbarrierehvilken er enkostnadseffektivt, varmebestandig og holdbart emballasjealternativ.Fantasifulle emballasjeuttrykk som flip-tops for engangsemballasje og glidelåslokkhar vært vinne over kunder i markedet for kjæledyrmatemballasje.

kjæledyrmatemballasje (14)
kjæledyrmatemballasje (6)

I følgedata fraForskning&Markeder, denskala avglobalt kjæledyr-markedet for matemballasje forventes å vokse fra 10,2 milliarder dollar i 2020 til 12,5 milliarder dollar i 2025, med en årlig vekstrate på 4,2 %.

Videre forventes plastprodukter å dominere markedet for emballasje for kjæledyr fra 2020 til 2025. Iht. Forskning& Markeder,Plastemballasje er slitesterk, lett, kostnadseffektiv og allsidig, noe som gjør den til det største segmentet i markedet for kjæledyrmatemballasje.

Samtidig påpekte noen utenlandske medier at utviklingstrenden for kjæledyrmatemballasje de siste årene hovedsakelig dreier seg om flere aspekter.

1.Bærekraft

Bærekraft er fortsatt en faktorpåvirkerforbrukeratferd når det gjelder kjæledyr.W75 % av forbrukerne sa at de ville føle seg mer foretrukket av merker med mer bærekraftig emballasje.Forbrukerne verdsetter i økende grad og sikrer til og med at produktene de kjøper er etisk og bærekraftig produsert.For kjæledyrmatemballasje betyr dette økt bruk av biologisk nedbrytbare og resirkulerbare materialer.

kjæledyrmatemballasje (5)
kjæledyrmatemballasje (12)
kjæledyrmatemballasje (4)

Utfordringen for produsenter er at bærekraft ofte kommer i konflikt med andre emballasjetrender.Ikke alle miljøvennlige emballasjematerialer har egenskapersom for eksempelden beste kvaliteten, holdbarheten og mattrygghetensom erkreves av kjæledyrmatprodusenter.Et bærekraftig alternativsom erbevistdemest effektive er resirkulert plast.Whøne sammenlignet med tradisjonelle papirposer ogassortertplastmatposer, om ikke en bedre løsning,til og med så levere samme barriereytelse oppfyller produsentenes krav til bevaring og kundenes miljøkrav.I tillegg til å gjøre emballasjen deres mer resirkulerbar, gir vellykkede merkevarer klare resirkuleringsinstruksjoner og oppmuntrer sluttbrukere til å delta i resirkuleringsprogrammer.

kjæledyrmatemballasje (8)
kjæledyrmatemballasje (7)
kjæledyrmatemballasje (11)

2.Funksjonalitet og bekvemmelighet

Gjenlukkbarhet, produktfriskhet og brukervennlighet er alle faktorer forbe ta i betraktninged når du velger kjæledyrmatpakkees.Nådagermer enn noen gang driver kjæledyreiere kjæledyrmatindustriens behov for bekvemmelighet.Som svar på dette tar mange vellykkede kjæledyrfôrmerker i bruk former og funksjoner som vanligvis brukes i godbitindustrien, for eksempel stående poser, gjenlukkbar glidelås og riveutskjæringer.

Ikke bare holder gjenforseglingsteknologien kjæledyrmat fersk, men den resonerer godt med forbrukere som leter etter en praktisk funksjon for å forkorte fôringstiden.Femti prosent av kjæledyretforelders som kjøpte premium kjæledyrmat saysdevilbli opprørt hvis pakken canikke forsegles igjen etter åpning.Hvis posen er skadet når den åpnes, eller hvis kjæledyretforelderhar vanskeligheter med å forsegle det mellom fôringene, risikerer de å kompromittere produktets friskhet.Når de utvikler emballasje for kjæledyrmat, må merkene velge funksjoner som er pålitelige og praktiske, for eksempel lettåpneingog gjenlukkbar.

Funksjonen og bekvemmeligheten til emballasjen er også nøkkelensfor å gjenspeile det praktiske ved produktet.For å gjøre emballasje mer praktisk for forbrukere, har kjæledyrmatprosessorer lagt til alternativer som f.eksposes eller multi-poses.

kjæledyrmatemballasje (13)
kjæledyrmatemballasje (9)

3.Sofistikert

Ettersom humaniseringen av kjæledyr fortsetter å spre seg, kjæledyrforeldrevil ha deresgutts å spise så sunt som de gjør.I følge statistikk kjøper mer enn 40 % av kjæledyreierne avansert kjæledyrfôr til katter og hunder.Etter hvert som flere merker lanserer premium kjæledyrfôr, krever disse produktene høykvalitetspakningeså beskytte og bevaredeingredienser.

Fleksibel emballasje er en av de mest brukte emballasjeformene i kjæledyrmatemballasjeindustrien.Den tilbyr høye barriereegenskaper, temperaturbestandighet og anstendig holdbarhet, samtidig som den er kostnadseffektiv.Kjæledyrsmatingredienser av høy kvalitet krever gode barriereegenskaper for å opprettholde deres ernæringsmessige og helsemessige fordeler.Fleksible emballasjefilmer forlenger holdbarheten til kjæledyrfôr ved å forhindretapav aroma, fuktighet og oksygen.Posene er utstyrt med gjenforseglingsteknologi som også hjelper til med å holdeingførsteklasses kjæledyrfôr i ferskeste stand.

图片1
kjæledyrmatemballasje

Iøynefallende grafikk, trykkteknikker av høy kvalitet og unik materialfinish signaliserer alle til forbrukerne at de kjøper et premiumprodukt.Populære overflater kan heve kjøpsalternativer som papirlignende lakker, myk finish matt, høyglans eller flekkete registrerte lakker, noe som gir forbrukerne en visuell og taktil opplevelse og gir merkeeiere en ekstra mulighet til å skille seg ut i detaljhandelsmiljøet.

Med forbedringen av statusen til kjæledyr i familien, er mange kjæledyrmat ettertraktet av mange bedrifter, og det vil bli mer og mer markedsplass for kjæledyrfôr.Mange bedrifter har også begynt å lage et stort oppstyr om emballasje for å møte de følelsesmessige behovene til kjæledyrforelders og lage kjæledyrmat emballasje som er i tråd medmoderneforbruk.

(Merks: Denne artikkelen er tilpasset fra relevant informasjon på Internett.Hvis det er noen krenkelse, vennligst kontakt for å slette den).

kjæledyrmatemballasje (16)
kjæledyrmatemballasje (10)
kjæledyrmatemballasje (1)
kjæledyrmatemballasje (15)
kjæledyrmatemballasje (17)

#EcoFriendlySoapPackaging#Maismelpose#MylarWrap#TeaKraftSachet

#Sølvlamineringsfilm#KraftTeaSachet#PotatoChipposer#Ketchuppakke

#FancyTrays#Sachet#EmballasjeFor Mat#SoapPackingVisibleBox

#PlasticShapedBag#IceCreamBarWrappers#Biologisk nedbrytbare, transparente poser

#PackPackagingMaterial#SealingBag#KjeksPlastemballasje

#SmartPackagingForLiquid#PlasticIceCreamPopPopsicleBag

#NudlerPackaging#Bananbag i skinn#RoseBag#Geléposer

#FoilSealedPackaging#PaperBagBrød#Compostable FoodSafeZipBag

#ReusablePackagingBag#VacuumPouchBag#Organiske papirposer

#TurkeySausageCasing#BoxyBag#Folieposer Pakking#RotisserieChickenBag

#BananaCoverBag#dyrematposer #hundegodter #kattesand


Innleggstid: 10. desember 2022