Populær vitenskap om bronseringsteknologi

Stempling er en viktig overflatedekorasjonsmetode med metalleffekt.Selv om gull og sølv blekk utskrift har lignende metall glans dekorasjon effekt medvarmstempling, er det fortsatt nødvendig å oppnå sterk visuell effekt gjennomvarmstempling prosess.

Den kontinuerlige innovasjonen avstempling utstyr og hjelpemateriell har beriket uttrykksformene tilstempling teknikker.Nå er det syv typerstempling teknikker:

01: Vanlig flatstempling

emballasje (1)

Den vanligstevarmstempling er å la stå tomt rundt for å markerevarmstempling kropp.Sammenlignet med annen varmstempling er produksjonsprosessen relativt enkel.Dersom mengden ikke er stor, kan sinkplate brukes til varmstempling.Flatstempling betyr at datumplanet er en flat matris, som er stemplet på et flatt verk stykke eller en del av verket stykke. 

Denne typen inntrykk kan være preget grafikk og tekst, som kan varmestemples på flyet;Det kan også være en flat silikonplate, som er varmstemplet på det hevede bildet og teksten.

02: Felt anti-hvitstempling

emballasje (6)

I motsetning til leilighetenstempling metoden er emnedelen tom, mens bakgrunnsdelen er detvarmstempling.Størrelsen påvarmstempling området avhenger av produktdesignkravene.Hvisvarmstempling området er stort, er det nødvendig å vurdere om dens adhesjonsevne oppfyller prosesskravene.

03: Sett stempling

emballasje (7)

I henhold til behovene til kunstverket, for å gjøre stemplingen og utskriften til en del av den geniale kombinasjonen, må du først skrive ut stemplingen.I produksjonsprosessen er justeringen høy, og justeringen er nøyaktig for å få den perfekte effekten.

04: Refraksjonsstempling

emballasje (3)

Under produksjonen avstempling plate, hovedbildet og bakgrunnsgrafikken er atskilt med linjer med forskjellig tykkelse eller retning for å danne brytningseffekten og understreke den kunstneriske følelsen av de grafiske linjene.Vanligvis brukes lasergraveringsplaten.

05: Multippel stempling

emballasje (5)

Gjentattvarmstempling for mer enn to ganger i samme grafiske område krever flere prosessbehandlinger.Samtidig må det tas hensyn til kompatibiliteten til de to gullfoliene for å forhindre fenomenet med løs vedheft.

06: Preget stempling

emballasje (2)

Det er det samme som preging og preging, men preging og preging legger mer vekt på kvaliteten på pregingen i stedet for pregingseffekten.Vanligvis brukes prege- og pregeplater, og pregehøyden må være innenfor området for overflatespenningen til gullfolien.

Produktene behandlet ved pregingstempling teknologi presentere preget tredimensjonale mønster effekt, så prosessen med utskrift førstempling er vedtatt.Samtidig, på grunn av sin høye nøyaktighet og høye kvalitetskrav, er den mer egnet å brukevarmtstemplingsteknologi.

emballasje (4)

Som du kan forestille deg, bør designere nøye vurdere tekstur, vekt, gullfolie ogprintingblekk når du velger papir eller andre bærematerialer for den tredimensjonale stemplingsprosessen.Justeringen av for- og baksiden er også avgjørende.

Samtidig vil tykkelsen på papiret begrense kvaliteten og effekten av det ferdige produktet under operasjonen.For eksempel vil papir som er for tynt eller har dårlig seighet føre til at papiret sprekker.

07: Spesiell effekt teksturstempling

emballasje (8)

I henhold til behovene til kreativitet, spesialeffektmønsterstempling er laget for å fremheve ulike spesialmekanismeeffekter.

I den praktiske anvendelsen avvarmstempling prosess, valg av metallstempling tallerken,varmstempling papir, papir ogstempling uttrykk påvirker finalen direktestempling effekt.

Stempling er nå mye brukt i ulike trykk- og emballasjefelt.Det er også den eneste utskriftsteknologien som kan produsere lyse, ikke-misfargede metalleffekter på papir, plast, papp og andre utskriftsoverflater.


Innleggstid: Feb-07-2023